Gun jezelf een sessie met de Roadmap!

Gun jezelf een “Special” 

  • voor jezelf én je onderneming
  • voor de ondernemer én kostwinner in jezelf
  • voor lichaam én geest

Je maakt wel plannen maar je voert ze niet uit. Je voelt je afwisselend zeker en onzeker over je onderneming. Je hebt 1000-n ideeën maar het lukt je niet om ze concreet te maken. Je hebt moeite met de balans tussen werken en ontspannen. Je weet dat je een stap moet zetten om jezelf en je onderneming te laten groeien, maar je hikt er tegenaan. Je stelt uit. Je huidige status quo is wel zo veilig.

Je bent al jaren ondernemer en hebt behoefte aan een sparring partner omdat het tijd is voor verandering: ook groei kan spannend zijn. Of, je bent startend ondernemer en oh help, wat moet je veel tegelijk doen. Wat eerst? Of, je weet gewoon niet precies wat er speelt, maar wel dat het niet gaat zoals je wilt (sterker nog, zoals je weet dat zou kunnen gaan…).

Hoe zou het zijn als je een dag lang – intensief en exclusief – met jezelf en je onderneming aan de slag gaat? Leert hoe je innerlijke bruggen slaat om zichtbare resultaten te behalen? En met meer zelfvertrouwen en innerlijke balans onderneemt?

Daag jezelf uit in en met de Roadmap.

Foto van coachingtool Roadmap voor special en coaching van ondernemers

Waarom zou je werken met de Roadmap?

Omdat het je helpt om je in contact te brengen met jouw eigen-wijsheid.

Ik geloof heilig in het feit dat we onze eigen antwoorden bij ons dragen. Wat nodig is, is de bereidheid tot grondig zelf-onderzoek, gespiegeld worden op blinde vlekken én je hele lijf erbij betrekken.

Wat een mooie en diepgaande manier om mijn eigen vraag in mezelf te onderzoeken! Het model hielp mij letterlijk naar het antwoord toe en vertelde me welke stappen ik te zetten heb. Ook was heel duidelijk voelbaar hoe en welke verschillende delen van mij hierin een rol spelen. Vooral het letterlijk doorlopen van de tocht in mezelf, helpt mij enorm.”

Klant van Het zakelijke hart

Lees hier wat klanten zeggen over Het zakelijke hart.

Wil je graag in gesprek?

Neem hier contact met me op.

Leven is het meervoud van lef.

Loesje