Foto van een camera op het strand voor de Workshop Neem de Regie

Hoe zou het zijn als je jezelf je eigen antwoord geeft op je ondernemersvraagstuk? Als je inzicht krijgt in hoe jij denkt en handelt in relatie tot hoe je voelt en je inspiratie inzet in je onderneming? Wat nou als je door de wijze waarop ik met je werk, de regie (terug)neemt over jouw uitdaging / probleem / vraagstuk / kansen / wensen (haal door wat niet van toepassing is)?

Laat je verrassen – door jezelf !

Doe mee met de exclusieve 1-daagse workshop ‘Neem de Regie’

Een greep uit vragen waarmee andere ondernemers de workshop ingingen:

 • Je zit vast in een vicieuze cirkel (van gedachtes, gevoelens en/of gedrag) en je komt er maar niet uit, wat je ook bedenkt
 • Je wil gestructureerd werken en weet precies wat je moet doen, maar je komt tot niets
 • Je wil een nieuw product lanceren, maar hebt twijfels
 • Je weet dat er meer in je zit dan er nu uitkomt
 • Je weet niet of je nu wel of niet moet investeren in die nieuwe praktijk/kantoorruimte/klant/dienst of wat dan ook
 • Je weet zo langzamerhand wel dat je zelf je grootste obstakel bent om succesvol te ondernemen, maar toch weet je nu even hoe je verder moet
 • Je staat op het punt een samenwerking aan te gaan en weet niet zeker of je het wel moet doen
 • Ondanks dat je heel goed weet wat je waard bent, blijf je twijfelen aan jezelf
 • Je hebt zoveel werk dat je niet meer toekomt aan reflecteren en je af te vragen of alles wat je doet nog wel bij je past
 • Je wil veranderingen aanbrengen in je onderneming, maar stelt het steeds uit, of weet niet wat
 • Je wil focussen maar weet niet waarop en wat voor jou nou echt belangrijk is
 • of welke ondernemersuitdaging dan ook want: jij bepaalt wat je wilt onderzoeken!

Zoek het antwoord niet buiten jezelf maar IN jezelf

Hoe zou het zijn als je intensief begeleid wordt? Als je in alle rust het antwoord vindt op je ondernemersvraag? Als je in dat proces verbinding maakt met je verlangens en kwaliteiten en daardoor meer zelfvertrouwen en helderheid krijgt op je volgende stap? Kortom, als je alle ruimte krijgt om te onderzoeken wat jij nodig hebt om succesvoller te ondernemen?

Waarom exclusief?

Er is plek voor maximaal twee ( ! ) deelnemers waardoor jouw uitdaging ruimschoots de aandacht krijgt die je verdient. Je krijgt niet alleen antwoord op je eigen vraag, maar leert ook door intensief betrokken te zijn bij het zelfonderzoek van de andere deelnemer.

Vertel het me en ik vergeet het. Toon het me en ik onthoud het. Laat het me ervaren en ik begrijp het! Chinees gezegde.

Wat krijg je als je meedoet?

 • Een unieke Drijfverentest (vooraf) waarbij wetenschappelijk bewezen drijfveren gekoppeld zijn aan je innerlijke familieleden. Je krijgt inzicht in wie in jou waardoor gedreven is.
 • Uitgebreide schriftelijke vragenlijst (vooraf) om je ondernemersvraagstuk zo helder mogelijk te krijgen.
 • De 1-daagse workshop Neem de Regie met max twee ( ! ) deelnemers en dus 100% persoonlijke aandacht.
 • Vegetarische lunch en koffie/thee.
 • Een exemplaar van mijn boek Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit.
 • Een 30-minuten 1-op-1 telefonische/Skype coaching binnen twee weken na afloop van de workshop.
 • Ervaring met het persoonlijke & professionele model uit mijn boek : Innerlijke Familie & Business Roadmap.
 • Ervaring met werken met een fysiek coaching model waarvan je de principes ook thuis kunt toepassen om antwoorden IN jezelf te vinden. Het model dat ik de Roadmap noem, vertegenwoordigt verschillende aspecten van jezelf en hoe jij opereert als mens. Je stapt letterlijk IN jezelf en gaat fysiek op onderzoek naar antwoorden in je eigen systeem. Je gaat je eigen innerlijke dynamieken aan den lijve ervaren! Je krijgt inzicht in de innerlijke route(s) die jij bewandelt en hoe je jezelf kunt bijsturen.

“Wat een mooie en diepgaande manier om mijn eigen vraag in mezelf te onderzoeken! Het model hielp mij letterlijk naar het antwoord toe en vertelde me welke stappen ik te zetten heb. Ook was heel duidelijk voelbaar hoe en welke verschillende delen van mij hierin een rol spelen. Vooral het letterlijk doorlopen van de tocht in mezelf, helpt mij enorm.” Suze Klabbers, Binnensteboven

Voorheen noemde ik dit de Workshop ZelfstandigeZielsPassie©

Ik vind Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP) saai en bedacht op enig moment dat ik het zou gaan hebben over ZelfstandigeZielsPassie©. Ik geloof dat ondernemen gaat om werken vanuit bezieling, vanuit je hart en je passie.  Zelf-standig vertaal ik als het in je kracht en op twee benen staan zodat je – goed geaard – onderneemt met alle talenten en kwaliteiten die jou uniek maken.

Ik geloof dat wanneer je de regie (terug)neemt, je vanzelf vanuit passie onderneemt omdat je met huid en haar onderneemt. Echter, ondernemers zoals jij googlen niet naar ZelfstandigeZielsPassie©. Vandaar de naam Neem de Regie. Het is wel zo leuk als mijn workshop gevonden wordt. Met de naamswijziging heb ik ook besloten om met slechts twee deelnemers te werken zodat je 100% gegarandeerd alle aandacht krijgt.

“Neem de Regie is meer dan een workshop. Het is eerder een bijzondere studiedag met jezelf als thema. Door Madeleine’s daadkrachtige en persoonlijke aanpak verkrijg je binnen no time verdiepend inzicht op een ongeëvenaarde manier, waarna je met een nieuwe moed en zelfvertrouwen aan de slag gaat. Een absolute aanrader!” Willemijn van Helbergen, CultureClick

Wanneer is deze workshop (nog) niet geschikt? 

 • Wanneer je nieuwsgierig bent, maar geen vraag of uitdaging hebt om mee te werken
 • Wanneer je niet wilt dat andere ondernemers weten wat jouw vraagstuk is (kies dan voor 1-op-1 coaching)
 • Wanneer je eerst meer wilt weten over mij, over de innerlijke familie of de business roadmap (vraag hier de gratis preview aan van mijn boek)

“Het is een ervaring, waarin ik telkens weer verrast word door de reikwijdte ervan. Indrukwekkend, krachtopwekkend. Madeleine is er in geslaagd een unieke methode te creëren waardoor je in staat wordt gesteld jouw eigen licht te laten schijnen over je eigen ondernemersvragen en/of worstelingen.” Anita Steenbakkers

Praktisch

 • Lokatie: Baarn
 • Tijden: 09.30 – 17.00 inclusief vegetarische lunch
 • Kosten: € 347 excl. BTW, incl. een exemplaar van mijn boek, de Drijfverentest, een uitgebreide vragenlijst vooraf die je helpt om je vraag zo helder mogelijk te krijgen, je lunch, de workshop zelf én een extra 30-minuten coaching sessie via Skype binnen twee weken na afloop.

“De aanpak van Madeleine heeft mij helderheid gegeven in mezelf en mijn keuze als ondernemer. Daarnaast werd duidelijk wat ik als ondernemer te brengen heb. Voor mij is dit een goede houvast in de vervolgstappen die ik nu als ondernemer aan het zetten ben.” Marijke Dieleman, Dieleman Office Consultancy – Reis door je bedrijf.

Weet je genoeg en wil je meedoen?

Leuk. Weet je welkom.

Stuur me een mailtje en ik hou je op de hoogte wanneer ik deze workshop weer organiseer.

(Photo by Ethan Hoover on Unsplash)