Even goed lezen

 

Wat leuk dat je iets van me koopt, download, met me wilt werken of locatie Het zakelijke hart wilt huren. Voor alle duidelijkheid volgen hier een paar belangrijke spelregels die door andere Algemene Voorwaarden genoemd worden. Scroll naar beneden voor een link naar het Privacybeleid van Het zakelijke hart. Door bij je aankopen akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden, ga je ook akkoord met dit Privacybeleid.

 

Foto met de tekst "de kleine letters" als symbool voor algemene voorwaarden

 

 1. Als je mijn paperback boek via mijn webwinkel koopt, mag je dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je je geld terug. Dit geldt alleen wanneer je mij binnen 14 dagen na ontvangst van het boek hiervan per email (boek @ hetzakelijkehart punt nl) bericht geeft en alleen voor onbeschadigde boeken. Je betaalt zelf de kosten voor het terugsturen en je stuurt het boek en alle bijgeleverde materialen retour. Ik moet het door jou gekochte exemplaar van het boek binnen 14 dagen na het versturen van jouw email ontvangen hebben. Zodra ik het boek ontvangen heb, stort ik jouw volledige betaling terug, te weten € 27,50 inclusief 6% BTW.
 2. Als je deel wilt nemen aan een workshop, betaal je vooraf via de webwinkel. Afmelden kan kosteloos tot 6 weken van te voren, tussen 6 en 4 weken van tevoren betaal je 50% en binnen 4 weken van te voren krijg je geen geld meer terug. Je mag jezelf wel te allen tijden laten vervangen door iemand anders.
 3. Als je een kortingscode hebt, dan moet je die invullen en gebruiken vóórdat je betaalt. Ze zijn niet achteraf alsnog toe te passen. Betaald is in deze betaald. De hoogte en tijdsduur van kortingscodes staat niet ter discussie.
 4. Individuele begeleiding en specials (persoonlijk traject of één dag 1-op-1 werken met mij) zijn niet online te boeken. Ik wil je graag vooraf spreken zodat we gezamenlijk kunnen kijken of er een klik is en of ik iets voor je kan betekenen. Wanneer we overeenkomen dat we samen aan de slag gaan, dan geldt dat je tot 2 dagen vooraf, kosteloos je sessie kunt afzeggen, met aftrek van eventuele locatie en andere out-of-pocket kosten. Als je binnen 2 dagen vooraf afzegt, betaal je de hele sessie tenzij we nadrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen zijn. Je betaalt in principe direct en ter plekke na afloop van de sessie (via wireless pin), tenzij we overeenkomen dat je een factuur van mij ontvangt.
 5. Alle downloads – in welk format dan ook – blijven mijn intellectuele eigendom. Het is je niet toegestaan deze voor andere dan persoonlijke doeleinden te gebruiken. Je mag hetgeen je bij mij download dus niet commercieel inzetten. Tegelijkertijd: het gedachtegoed van de Innerlijke Familie is niet van mij, maar van Arienne Klijn. Mocht je dat willen inzetten in je eigen werk, dan graag in overleg met haar.
 6. Virtuele producten kun je niet terugsturen en hiervoor krijg je helaas ook geen geld terug. Eenmaal gedownload ben je namelijk in bezit van het virtuele product (bijvoorbeeld een e-boek). Het is voor mij niet te controleren of jij het offline daadwerkelijk verwijdert. Ik hoor echter graag wat je er niet aan bevalt. Samen kunnen we kijken wat voor andere mogelijkheden er zijn en of ik je op een andere manier tegemoet kan komen.
 7. Als ik een workshop moet verschuiven, dan krijg je je geld terug indien je niet deel kunt nemen op de nieuwe datum. Indien ik een sessie individuele begeleiding of special besluit te verschuiven, dan spreken we gezamenlijk een nieuwe datum af. Mocht dit voor jou reden zijn om niet langer met mij te willen werken, dan is dit uiteraard je goed recht.
 8. Als je deel wilt nemen aan een event van Netwerk Het zakelijke hart betaal je vooraf via de webwinkel, tenzij expliciet in de uitnodiging staat dat ik die keer (bijvoorbeeld) werk met waardebepaling achteraf (zoals bij try-outs). Bij afmelden binnen 2 weken voorafgaand aan het event, krijg je 50% van je betaling terug. Bij afmelding binnen 1 week vooraf krijg je geen geld terug. Je mag jezelf wel te allen tijden laten vervangen door een collega ondernemer-kostwinner.
 9. Als je locatie Het zakelijke hart huurt voor een workshop, of er verblijft voor flexwerken, dan betekent dit dat je – net als ik – Spacekeeper bent van de energie in de ruimte en ermee omgaat zoals je dat met je eigen spullen en huis doet: met zorg, aandacht en respect. Plus, dat je
  • bereid bent om afvalvrij te werken
  • weet dat mijn hond op de locatie aanwezig kan zijn
  • weet dat je met vaste cateraars gaat werken die afvalvrij leveren
  • weet dat je je eigen koffie/thee maakt
  • weet dat een dagdeel vier uur is en een hele dag acht uur
  • weet dat je losse dagdelen en losse dagen voor flexwerken kunt boeken, maar ook een strippenkaart
  • weet dat het tarief voor de huur van de ruimte verandert al naar gelang het aantal deelnemers in je workshop (1-10 of 11-20)
  • weet dat je een rekening op basis van nacalculatie krijgt voor het aantal mensen dat aanwezig was
  • de ruimte achterlaat zoals je hem aantreft
 10. Als je locatie Het zakelijke hart huurt voor een workshop en je moet annuleren, dan gelden de annuleringsvoorwaarden:
  • Annuleren tot vier weken vooraf is kostenloos
  • Annuleren vanaf vier weken kost 25% van de huur van de ruimte
  • Annuleren vanaf twee weken kost 50% van de huur van de ruimte
  • Annuleren vanaf een week tot 48 uur kost 75% van de huur van de ruimte
  • Annuleren vanaf 48 uur kost 100% van de huur van de ruimte
  • Catering bestel je rechtstreeks bij een van de door mij aangewezen cateraars, waarbij hun annuleringsvoorwaarden gelden
 11. Als je bij locatie Het zakelijke hart een hele of halve dag flexwerken hebt geboekt en betaald en je kunt niet komen, geldt dat je tot vier dagen vooraf kosteloos kunt annuleren. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd, of je kunt jezelf laten vervangen.
 12. Mis je iets of heb je een vraag, stel deze dan vóórdat je tot aanschaf van een product of dienst of deelname aan een workshop of event overgaat.

 

Privacybeleid

 

Klik hier voor het privacybeleid van Het zakelijke hart, opgesteld n.a.v. de AVG-wetgeving per 25 mei 2018.

 

Let op!

 

Door bij aankopen in de webshop akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Het zakelijke hart, ga je tevens akkoord met genoemd Privacybeleid.