Het Zakelijke Hart

Algemene Voorwaarden

Foto van camera aan de muur met de tekst De Kleine Lettertjes

Wat leuk dat we zaken met elkaar (gaan) doen. Voor alle duidelijkheid volgen hier die belangrijke spelregels die Algemene Voorwaarden genoemd worden. Zaken doen met Het zakelijke hart betekent dat je akkoord gaat met onderstaande. Het privacybeleid vind je hier. Voor het laatst bijgewerkt: januari 2023.

 1. Als je mijn paperback boek via mijn webwinkel koopt, mag je dat binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je de kosten van het boek terug, exclusief verzendkosten. Dit geldt alleen wanneer je mij hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van het boek hiervan per email op de hoogte stelt via boek (@) hetzakelijkehart (punt) nl en alleen voor onbeschadigde boeken. Je betaalt zelf de kosten voor het terugsturen. Na bevestiging door mij stuur je het boek en eventuele bijgeleverde materialen retour. Ik moet het door jou gekochte exemplaar van het boek binnen 14 dagen na mijn bevestiging ontvangen hebben. Zodra ik het boek ontvangen heb, stort ik jouw betaling terug.
 2. Als je deel wilt nemen aan een workshop, betaal je vooraf. Afmelden kan kosteloos tot 6 weken van te voren, tussen 6 en 4 weken van tevoren betaal je 50% en binnen 4 weken van te voren krijg je geen geld meer terug. Je mag jezelf wel laten vervangen door iemand anders.
 3. Als je een kortingscode hebt, vul je die in vóórdat je betaalt. Ze zijn niet achteraf alsnog toe te passen. De hoogte en tijdsduur van kortingscodes staat niet ter discussie.
 4. Individuele begeleiding en coaching. Wanneer we overeenkomen dat we samen aan de slag gaan, dan geldt dat je tot 2 dagen vooraf, kosteloos je sessie kunt afzeggen, met aftrek van eventuele reeds geboekte locatie en andere out-of-pocket kosten. Als je binnen 2 dagen vooraf afzegt, betaal je de hele sessie tenzij we nadrukkelijk en schriftelijk anders overeengekomen zijn. Je betaalt in principe direct en ter plekke na afloop van de sessie (via pin), tenzij we overeenkomen dat je een factuur van mij ontvangt.
 5. Alle downloads – in welk format dan ook – blijven mijn intellectuele eigendom. Je mag hetgeen je bij mij download niet commercieel inzetten maar alleen gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Tegelijkertijd: het gedachtegoed van de Innerlijke Familie is niet van mij, maar van Arienne Klijn. Mocht je dat willen gebruiken in je eigen werk, dan graag in overleg met haar.
 6. Virtuele producten kun je niet terugsturen en hiervoor krijg je dan ook helaas geen geld terug. Eenmaal gedownload ben je namelijk in bezit van het virtuele product (bijvoorbeeld een eBook). Het is voor mij niet te controleren of jij het daadwerkelijk verwijdert. Ik hoor echter graag wat je er niet aan bevalt. Samen kunnen we kijken wat voor andere mogelijkheden er zijn en of ik je op een andere manier tegemoet kan komen.
 7. Als ik een sessie of workshop door omstandigheden moet verschuiven en/of cancellen, dan krijg je je geld terug indien je niet kunt deelnemen op de nieuwe datum. Indien het een 1-op-1 sessie betreft, spreken we samen een nieuwe datum af. Mocht dit voor jou reden zijn om niet langer met mij te willen werken, dan is dit uiteraard je goed recht.
 8. Als we face-to-face werken en je bij mij op locatie komt, dan betekent dit dat je – net als ik – Spacekeeper bent van de energie in de ruimte en ermee omgaat zoals je dat met je eigen spullen en huis doet: met zorg, aandacht en respect. Plus, weet dat ik afval vrij probeer te werken en je zal vragen om je eigen afval mee naar huis te nemen. Behalve sanitair afval en GFT afval dat ik kan recyclen. NB. Weet dat mijn hond altijd aanwezig zal zijn. Belangrijk mocht je allergisch zijn voor dieren.
 9. Trajecten, programma’s, team-, proces- en projectmanagement opdrachten kunnen niet online geboekt worden. Ik wil je graag spreken om te kijken of het klikt, wat je precies zoekt en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Je krijgt hiervoor ook duidelijk vooraf inzage in de kosten waarvoor je akkoord  dient te gaan voor aanvang. Hierin zullen voorwaarden voor jouw specifieke traject/opdracht in vermeld staan inclusief hoe en wanneer te betalen. 
 10. Corona: je hoeft in het werken met mij op mijn eigen lokatie geen mondkapje te dragen behalve als je dat zelf wilt. Waar nodig houden we ons aan de door de overheid ingestelde maatregelen. Ik zorg dat er op lokatie ontsmettingsmiddelen zijn.
 11. Mis je iets of heb je een vraag, stel deze dan vóórdat je tot betaling overgaat.

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma