Het Zakelijke Hart

Diensten

Het zakelijke hart gaat over volhoudbaar ondernemen & leiderschap

  • dus over professionele én persoonlijke ontwikkeling
  • samen zinvolle resultaten bepalen en bereiken
  • met oog voor ons prachtige ecosysteem

Diensten

Klik op de links voor meer informatie.

  1. ZZP Coaching ~ Business coaching voor ZZP’ers die kostwinner zijn, of dat willen worden.
  2. Faciliteren Energietransitie ~ Faciliteren energietransitie voor overheid, MKB of initiatieven.
  3. Proces-, project- en programmamanagement voor teams in het MKB & middelgrote organisaties.

Wie ben jij?

Ik werk graag met ambitieuze ZZP’ers, leiders en team(s): jij bent de (eind-)beslisser en staat tegelijk open voor reflectie en dialoog. Je weet dat verandering begint bij jezelf en dat je samen verder komt dan alleen. Je wilt resultaten behalen met behoud van je eigen authenticiteit, een wezenlijke innerlijke en/of team dialoog en van ons prachtige ecosysteem.

Paperback en ebook voor ZZP’ers

Voor ZZP’ers die kostwinner zijn of willen worden heb ik het boek Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit geschreven. Dit is als paperback en ebook beschikbaar.

eBook voor projectsponsors en projectmanagers

Voor MKB’ers die als projectsponsors en projectmanagers succesvolle trajecten willen realiseren, heb ik het ebook Leiderschap in Projectmanagement geschreven.

Ongeveer 40-60% van de projecten is niet succesvol. En 61% van de senior executives wereldwijd geeft toe dat ze weten dat strategie implementatie belangrijk is, maar dat ze daarin niet slagen. Ik leg het belangrijke verschil tussen management en leiderschap uit en reik je een framework aan om te zorgen jouw project wel slaagt.

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma