Het Zakelijke Hart

Diensten

Het zakelijke hart gaat over diepgaand inzicht in onze binnenwereld, voor succes en effectiviteit in de buitenwereld met oog voor ons gezamenlijke ecosysteem.

Het zakelijke hart biedt daarvoor drie diensten aan:

  1. Coaching ~ Ken jezelf & begrijp elkaar: op een gezonde en ontspannen manier meer uit jezelf en/of je team halen.
  2. MVO Sparringpartner ~ Ken je ecosysteem en onderneem neutraal of eco-positief: resultaten behalen die ook goed zijn voor onze prachtige planeet.
  3. Proces & projectmanagement ~ Ken je onderneming & beïnvloed je resultaat: efficiënter, effectiever en met plezier resultaten behalen die kloppen.

Ik werk graag met ambitieuze ZZP’ers en MKB’ers & hun teams: jij bent de beslisser en staat tegelijk open voor reflectie en dialoog. Je weet dat verandering begint bij jezelf en dat je samen verder komt dan alleen. Je wilt resultaten behalen met behoud van je eigen authenticiteit, een wezenlijke innerlijke en/of team dialoog en van ons prachtige ecosysteem.

Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.

Ralph Waldo Emerson

Paperback/ebook voor ZZP’ers

Voor zelfstandig professionals die kostwinner zijn heb ik het boek Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit geschreven. Ook organiseer ik op onregelmatige basis workshops en trainingen voor ZZP’ers. Wil je op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

eBook voor projectsponsors en projectmanagers

Ongeveer 40-60% van de projecten is niet succesvol. En 61% van de senior executives wereldwijd geeft toe dat ze weten dat strategie implementatie belangrijk is, maar dat ze daarin niet slagen. Voor projectsponsors en projectmanagers heb ik het ebook Leiderschap in Projectmanagement geschreven. Hierin belicht ik het belangrijke verschil tussen management en leiderschap en reik ik een framework aan om te zorgen jouw project wel slaagt.