Het Zakelijke Hart

Boeken

1. Voor ZZP'ers die kostwinner zijn

Herken jij dit? Je bent ondernemer en kostwinner en laveert continue in het spanningsveld tussen een inkomen moeten genereren en je droom willen realiseren? Paperback of e-book Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit gaat over hoe zelfkennis de weg is naar succesvol ondernemen en bevat 50+ oefeningen.

Het liefst trek je je eigen spoor, verdien je geld én realiseer je je ondernemersdroom. 
Echter, soms zit je niet lekker in je vel of heb je last van financiële, emotionele of mentale stress. Dit heeft z’n weerslag op jou en je onderneming. Tegelijk: the show must go on, want je bent kostwinner. 

2. Voor project & programma managers & sponsors

Ongeveer 40-60% van de projecten is niet succesvol. En 61% van de senior executives wereldwijd geeft toe dat ze weten dat strategie implementatie belangrijk is, maar dat ze daarin niet slagen. Dit e-book legt uit wat het verschil is tussen management en leiderschap, bevat praktische tools en is bedoeld voor project en programma managers of sponsors.

Leiderschap in projectmanagement is geen vraag meer, maar een gedwongen feit. Zorg dat jij optimaal leiding geeft aan projecten of programma’s. Behaal de gewenste resultaten en voeg waarde toe. Lees verder over dat jij dat moet doen, hoe je dat kunt doen, en gebruik de aangereikte tools.

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma