Recent nieuws

Ruim 250 lezers gingen je voor. Vraag hier jouw GRATIS preview aan van Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit. Wil je aan de slag met het gedachtegoed? Kijk bij diensten wat je mogelijkheden zijn. Het boek is in paperback en e-book beschikbaar.

3D cover van preview van mijn boek

Contact gegevens

Email:
welkombij @ hetzakelijkehart.nl

Telefoon:
+31 (0) 6 5029 1459

Skype:
mamboe (Madeleine Boerma)

Bezoekadres:
Tolweg 5
3741 LM Baarn

Ik hoor graag van je

Verzendformulier

Met de trein:

Vanaf NS Station Baarn is het ongeveer 25-30 minuten lopen naar de Tolweg 5.

Met de fiets: 

Vanaf NS Station Baarn kun je een OV-fiets huren. Het is dan 10-15 minuten fietsen.

Met de auto: 

LET OP:

In 2018 en 2019 wordt de A1 uitgebreid. Dit betekent dat soms een van de twee afslagen om vanaf de A1 Baarn te bereiken is afgesloten. Het advies: neem de eerste afslag die je tegenkomt die beschikbaar is zodat je nooit het risico loopt op moeten doorrijden naar Amersfoort enerzijds, of Hilversum anderzijds als een afslag afgesloten blijkt.

Je kunt het bezoekadres bereiken vanaf Afslag 10 (Soest/Baarn) en Afslag 11 (Baarn/ Eembrugge). Het pand bevindt zich op industrieterrein De Drie Eiken dichtbij afslag 11.

Vanaf Afslag 10 is het via de Drakenburgerweg en Geerenweg doorrijden naar de andere kant van Baarn en dan vlak voor de rotonde de laatste afslag links. Daarna is het het derde pand aan je linkerhand. Vanaf Afslag 11 is het bij de rotonde richting Baarn, het tankstation passeren (rechterhand), bij de daaropvolgende rotonde rechtsaf en meteen weer rechts. Dan ook het derde pand links.

Er zijn vier bezoekersparkeerplekken voor de deur van het pand, maar die zijn overdag helaas meestal in gebruik. Er zijn ook twee bezoekersplekken rechts van het pand. Langs de weg op het industrieterrein kun je ook (gratis) parkeren, en je kunt parkeren bij het Kringloopcentrum (meteen linksaf als je het industrieterrein oprijdt).

Je kunt trouwens ook altijd gratis bij het NS Station parkeren; zowel aan de kant van het Stationsgebouw, als aan de kant van Restaurant De Generaal (hier is de meeste plek) en dan lopen.