Het Zakelijke Hart

Summer School bij Het zakelijke hart

Leestijd: < 1 minuut

De Summer School is coming to town

Update 2020.

Zoals ik het netwerk startte, kon je in de zomer van 2018 ook diverse workshops en colleges volgen tijdens de Summer School weken bij Het zakelijke hart. Betaalbaar en behapbaar qua tijd als in halve of hele dagen per keer.

Speciaal voor ondernemer-kostwinners om te werken aan je zelf en je bedrijf.

De praktische details over aanmelden e.d. heb ik verwijderd want niet langer relevant.

Deel dit artikel

1 gedachte over “Summer School bij Het zakelijke hart”

Plaats een reactie

Meer lezen?

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Een derde cirkel? Stephen Covey’s model heeft er toch maar twee? Die van invloed (influence) en van betrokkenheid (concern)?
Ja dat klopt. Maar… er mist volgens mij een derde cirkel in zijn wereldberoemde model. Ik weet dat dit natuurlijk best een beetje boel brutaal is om zo te stellen. Maar ik meen het! Wat vind jij?

Lees verder
AI: een revolutie - ben jij er klaar voor?

AI: een revolutie – ben jij er klaar voor?

AI: een revolutie – ben jij er klaar voor? Heb je je kaartje gekocht, de stoelriemen vast en met je handen de railing vast? Want anno 2023 gaat het hard: snoei en snoeihard. Waarom je je als ondernemer in AI moet verdiepen en moet begrijpen hoe het je bedrijf kan raken!

Lees verder
Uitreiken kan spannend zijn: toegeven dat je een ander nodig hebt.

Uitreiken is niet vanzelfsprekend

Uitreiken kan spannend zijn want betekent toegeven dat je een ander nodig hebt. Toch was het mijn intentie voor deze week. Ik merk dat zowel ikzelf als coachklanten dit soms best lastig vinden.

Lees verder

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma