Het Zakelijke Hart

BOEK: Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit

Leestijd: 2 minuten

Update 2016: hier een foto van de volle zaal met gasten in Theater de Speeldoos in Baarn. Ik ben buitengewoon dankbaar voor iedereen die aanwezig was toen mijn eerste boek uitkwam. NB. Lees hier alles over nummer twee.

Het is zover!

Mijn boek gaat er komen en de boeklancering is op 29 november 2015.

Een bijzonder proces: het schrijven van een boek.

Ik hoop dat mijn boek je biedt wat ik me had voorgenomen: een combinatie van persoonlijk en praktisch en zakelijk met zingeving.

Wat ik schrijf is primair voor jou: de ZZP’er die ook kostwinner is. Ik schrijf voor de ondernemer die haar ondernemersdroom wil realiseren en een inkomen moet genereren. Dit kan een spanningsveld opleveren en hoe laveer je daar nu doorheen.

Je krijgt een routekaart met ruim 50+ oefeningen en twee concrete handvatten:

  • het schildenmodel van je innerlijke familie dat je kunt inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling
  • de business roadmap die gericht is op de ontwikkeling van je onderneming

Over de innerlijke familie heb ik al eerder geblogd, over de business roadmap nog niet. Beide modellen passen qua eenvoud, helderheid en uitleg op een bierviltje. Gecombineerd kun je hiermee op holistische wijze succesvol zijn als ondernemer-kostwinner.

Ondernemen van binnenuit.

Opgeven en erbij zijn kan via het event op mijn nieuwe Facebookpagina het zakelijke hart. Wellicht tot ziens op 29 november 2015.

Met dank aan alle gasten

Meer dan 90 bezoekers

Meer dan 120 boeken verkocht in de eerste week van de boeklancering van Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit, voor ondernemers die kostwinner zijn.

Je kunt hier de preview aanvragen: dan krijg je gratis de eerste vijftig pagina’s opgestuurd.

Wil jij meteen het hele boek? Leuk!

Het is te koop als paperback of ebook.

Kies hieronder welke optie jij wil bestellen:

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Meer lezen?

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Een derde cirkel? Stephen Covey’s model heeft er toch maar twee? Die van invloed (influence) en van betrokkenheid (concern)?
Ja dat klopt. Maar… er mist volgens mij een derde cirkel in zijn wereldberoemde model. Ik weet dat dit natuurlijk best een beetje boel brutaal is om zo te stellen. Maar ik meen het! Wat vind jij?

Lees verder

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma