Het Zakelijke Hart

Werkcolleges voor ondernemer-kostwinners

Leestijd: 3 minuten

Kies een van deze drie werkcolleges

Jij bepaalt welk van deze drie werkcolleges je bijwoont bij de première van Netwerk Het zakelijke hart op dinsdag 16 mei 2017:

  1. Mentaal fit zijn aan de start als ondernemer-kostwinner : door Charlotte Wout van Bear in Mind
  2. Met je ondernemersverhaal het podium, als een volleerd TEDx spreker : door Wilma van Tuyl van De Vloer op voor Verandering
  3. Jouw relatie met geld als ondernemer-kostwinner : door mij, Madeleine Boerma van Het zakelijke hart

Wie zijn wij?

Foto van Wilma van Tuyl van De Vloer op voor Verandering
Wilma van Tuyl van De Vloer op voor Verandering

Werkcollege: Spreken als bij TEDx

Wilma van Tuyl is coach, facilitator, storyteller en improvisator pur sang en eigenaar van De Vloer op voor Verandering.

Haar motto is: Alles is er al, je het het alleen maar te zien.”

Zij brengt de kracht van speelsheid in organisaties. Zij helpt professionals anders om te gaan met de complexe vragen die op hun pad komen in deze sterk veranderende 21e eeuw. Als ervaren coach in zijnsontwikkeling, weet zij mensen in beweging te brengen, zowel op fysiek, psychisch, emotioneel als spiritueel vlak. Collega’s leert zij waarom en hoe spel werkt bij het leren en ontwikkelen van groepen.

Zij geeft workshops Leiderschap op de vloer bij MD trajecten, en Presenteren en Presence bij Persoonlijke ontwikkeling trajecten, o.a. bij De Baak. Daarnaast is ze Speaker coach bij TEDxEde en helpt ze sprekers hun verhaal te verhelderen en sterk voor het voetlicht te brengen.

Deelnemers waarderen haar als: ‘dienend aan de opdracht’, ‘wijs en humorvol’, ‘diepgang met lichtheid’ en ‘snel resultaat’.

Maandelijks staat zij in het Betty Asfalt Theater in Amsterdam met haar improvisatiegroep Rauwe Vitrage. Ze is sinds 2001 zelfstandig ondernemer en werkt nauw samen met collega’s in haar netwerk.

Inspiratie : Storytelling, Improvisatietheater, Zijnsgeörienteerd leven en bewustzijn ontwikkeling.

Foto van Charlotte Wout van Bear in Mind
Charlotte Wout van Bear in Mind

Werkcollege: Mentaal fit aan de start

Charlotte (Lotte) Wout, oprichtster van Bear In Mind, is tevens verbonden aan de executive coach pool De Baak en het Johan Cruyff Instituut – als coach binnen de Master in Coaching opleiding. Vanuit Bear in Mind is zij tevens als fellow gelieerd aan THNK (School voor Creatief Leiderschap).

Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik dat ik het wel kan! van Pipi Langkous is waar ze van houdt.

Binnen haar jarenlange ervaring in leidinggevende functies bij ING en later bij WarChild, heeft zij zich beziggehouden met organisatie- en verandervraagstukken.

Ontstaan vanuit een geheel eigen ontwikkelde visie en werkwijze en haar passie voor (zelf-) leiderschap, houdt zij zich vandaag de dag bezig met leiderschapsbewustzijn en non-dualiteit, waarin innovatie, creativiteit en leiderschap samen komen.

Inspiratie: Non-dualiteit, presence, (zelf-) leiderschap, improvisatie theatersport, creativiteit en innovatie.

Expertisevelden: Charlotte werkt vanuit The Work, Transformational Leadership Coaching, theatersport.

Foto Madeleine Boerma van Het zakelijke hart
Madeleine Boerma van Het zakelijke hart

Werkcollege: Jouw relatie met geld

Oprichter van het netwerk Het zakelijke hart.

Ik combineer het implementeren van complexe (ICT) processen en projecten voor nationale & internationale organisaties met werken als coach, trainer en spreker voor Het zakelijke hart.

Samen zinvolle resultaten behalen.

Madeleine Boerma

Dit geldt voor mij als ondernemer, als mens en als voorzitter van onze lokale energiecoöperatie. In 2015 kwam mijn paperback/e-book Het zakelijke hart – ondernemen van binnenuit uit, en in 2016 mijn e-book Leiderschap in Projectmanagement.

Daarnaast breng ik graag mijn jarenlange training op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling mee in alles wat ik doe.

Inspiratie: Onze onzichtbare communicatie, systemische velden, persoonlijke en spirituele ontwikkeling en de natuur.

Expertisevelden: Proces, project, teammanagement, organisatie- & familieopstellingen, coaching, Deep Democracy en de Innerlijke Familie.

De première: praktisch

De praktische details heb ik weggehaald omdat de workshops reeds plaatsgevonden hebben en niet opnieuw geboekt kunnen worden.

Deel dit artikel

Plaats een reactie

Meer lezen?

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Covey’s derde cirkel: de cirkel van regie

Een derde cirkel? Stephen Covey’s model heeft er toch maar twee? Die van invloed (influence) en van betrokkenheid (concern)?
Ja dat klopt. Maar… er mist volgens mij een derde cirkel in zijn wereldberoemde model. Ik weet dat dit natuurlijk best een beetje boel brutaal is om zo te stellen. Maar ik meen het! Wat vind jij?

Lees verder
AI: een revolutie - ben jij er klaar voor?

AI: een revolutie – ben jij er klaar voor?

AI: een revolutie – ben jij er klaar voor? Heb je je kaartje gekocht, de stoelriemen vast en met je handen de railing vast? Want anno 2023 gaat het hard: snoei en snoeihard. Waarom je je als ondernemer in AI moet verdiepen en moet begrijpen hoe het je bedrijf kan raken!

Lees verder

Spreek je binnenkort!

Wat leuk dat je met mij van gedachten wilt wisselen. Ik hoor graag waar je het over wilt hebben en zie er naar uit je te spreken. Hartegroet, Madeleine Boerma