Win mijn boek (september 2019 actie)

Dinsdag 17 september 2019

De dag dat ik mezelf 18 jaar geleden op 17 september 2001 inschreef bij de Kamer van Koophandel. Volwassen geworden dus 😉 En iets met 17-18-19.

EN

Ik vind dat jij een kadootje verdient, want ZP’ers lijken steeds meer de zondebok van politiek Den Haag te zijn. Twee redenen dus om mijn boek tweemaal kado te doen: 1x als e-book en 1x als paperback. 

Oh. Wat nu als je het al hebt? Doe dan gerust mee om het kado te geven aan iemand anders. Cheeky hè 🙂

Hoe kun je meedoen?

 • Laat online weten waarom JIJ mijn boek wilt winnen
 • We zijn aanwezig op

Doe dit vóór dinsdag 17 september 9.00

Daarna verloot ik de twee exemplaren (ebook & paperback)

Ik zie er naar uit om ze weg te geven! 

Cover

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Het zakelijke hart
Freebies
Group category 7409

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over het privacybeleid van MailChimp.


3 Reacties

 1. Laat hieronder achter waarom JIJ mijn boek wilt winnen en of je dan het ebook of de paperback wilt ontvangen. Het kan ook op Facebook of op Instagram bij Het zakelijke hart. Zoek de foto met het kroontje!

 2. Hee Madeleine,
  Waarom ik je paperback verdien?
  Omdat ik nieuwsgierig ben naar wat je geschreven hebt….
  Ik ook ‘bijna’ Net zo lang (succesvol)ZZP er ben….
  En volwassen …. 😉
  Ik me de eerste jaren van jou Zzp er bestaan nog goed herinner…..
  Ik het ook weer ga weggeven….!
  Ik al een tijdje geen kadootjes van je heb gehad… haha
  En…. ik jarig ben op… 17 september..

  ❤️

  • Hej Michel, wat leuk!! Ik zet je meteen op de lijst. En jaaaa jarige job de 17e! I know. Bijzonder leuk zo van je te horen en op naar elkaar weer eens zien. Lieve groet ❣️ Madeleine

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment